KSC DiANo na prazniku "Mimoza"

Još jedan, 54. praznik "Mimoza" je iza nas, a pored pregršt kulturno-zabavnih programa, važno je istaknuti i aktivnosti našeg kluba u okviru njega.

KSC DiANo je sada već tradicionalni učesnik svih praznika "Mimoza" od svog nastajanja, ništa drugačije nije bilo ni ove godine.

Naši članovi su sa koreografijom "Vouge" otvorili ovogodišnji festival i na najbolji način najavili koncert Marije Šerifović koja je nastupila nakon nas.

Učestvovali smo i na oba velika maskembala u institutu "Simo Milošević", te smo na prvom osvojili II mjesto i novčanu nagradu od 1.000EUR!

Bili smo učesnici i na zatvaranju festivala u karnevalskoj povorci, gdje su pored naših članova učestvovali i roditelji djece, sa kojima smo osmislili posebnu koreografiju.

Međutim, ono po čemu ćemo posebno pamtiti ovogodišnji festival je i akcija koju smo pokrenuli sa opštinom Herceg Novi i gradonačelnikom Stevanom Katićem, a vezana je za očuvanje cvijeta mimoze u našem gradu.

Prilikom prijema kod gradonačelnika, poklonili smo opštini sadnicu mimoze uz njihovo obećanje da će pronaći zemljište u našoj opštini i sa ovom sadnicom pokrenuti uzgajalište mimoze.

Iako je sam festival završio, naš klub nastavlja sa akcijama i umjetničkim programima, a na redu je i II Mimosa Dance Festival.

No items found.