Mimosa Dance Festival 2024 - Plesna Fešta u Herceg Novom!

Herceg Novi će biti domaćin jedinstvenog plesnog spektakla - Mimosa Dance Festival, koji će se održati 16. marta u predivnoj dvorani Park. Ovaj festival će okupiti najbolje plesne klubove iz regiona, stvarajući nezaboravno iskustvo za ljubitelje plesa i umjetnosti.

Festival će obuhvatiti raznovrsne plesne discipline, a takmičenje će biti žestoko u kategorijama kao što su:

Ovo je prilika za plesače da pokažu svoj talenat i strast pred publikom, istovremeno se takmičeći za vrijedne novčane nagrade i medalje.

Jedinstvenost festivala ogleda se i u tome što će takmičari biti podijeljeni u uzrastne kategorije od 4 do 18 godina, što pruža priliku najmlađima da pokažu svoj plesni potencijal i stvaraju nezaboravne uspomene.

Sudije ovog događaja dolaze sa svih strana regiona, tako će takmičare ocijenjivati stručni žiri u sastavu Miloš Rabrenović - Crna Gora, Ivana Ilić - Srbija, Ana Genzić - Hrvatska, Tanja Dukić-Čičić - BiH, Tamara Gjuričinovska - Sjeverna Makedonija, Ivana Hadžihasanović - BiH, Željka Banović - Hrvatska, Jelena Dudić - Crna Gora, Jasmina Rešetar - Crna Gora, Vojin Zarić - Crna Gora.

Najbolje tačke tokom dana će učestvovati u velikoj Gala večeri, gdje će se takmičiti za titulu najboljeg tima na ovom festivalu u prisustvu ambasadora zemalja koje se takmiče, kao i uglednih gostiju i publike.

Za najbolje učesnike, spremne su i vrijedne novčane nagrade i medalje za svaku kategoriju:

Mimosa Dance Festival obećava da će biti vrhunski događaj koji će doprinijeti promociji plesne umjetnosti u regionu i pružiti nezaboravno iskustvo svim učesnicima i posjetiocima.

No items found.