Šampionski nastup DiANa na WDS takmičenju

KSC DiANo, kao jedini predstavnik Crne Gore, učestvovao je na prestižnom takmičenju u plesu World Dance Star u Poreču, koje je okupilo preko 10.000 igrača iz cijelog svijeta. Diano se predstavio sa pet koreografija, od kojih je koreografija "Annie" ostvarila izuzetan uspjeh osvojivši prvo mjesto.

Tokom takmičenja, naši članovi su pokazali izvanrednu tehniku, kreativnost i izražajnost u svojim nastupima, a njihova energija na sceni osvajala je publikui žiri.

Koreografija "Annie" koju je DiANo izveo izdvojila se svojom originalnošću i emotivnom dubinom. Kroz izvođenje ove koreografije, DiANo je uspio prenijeti snažnu priču i izazvati snažne emocije kod publike. Njihov talenat i interpretacija bili su neosporni, što je rezultiralo zasluženim prvim mjestom.

Pored pobjede koreografije Annie, DiANo se takođe istakao i u ostalim koreografijama, donoseći svako izvođenje na visok nivo. Tako je koreografija "Higher" zauzela 6. mjesto u svojoj kategoriji, koreografija "Traveler" je bila 11. u svojoj, a "Newsies" su završili 10. u svojoj kategoriji.

Po završetku takmičenja, klub se okreće pripremi tradicionalnog, ljetnjeg koncerta, koji će biti održan u junu mjesecu.

No items found.